WENSEN OF IDEEËN?

WIJ ZORGEN DAT ER GELUISTERD WORDT NAAR UW WENSEN EN GEVEN ADVIES WAAR NODIG

ALS JE BOUWDROMEN WILT WAARMAKEN, MOET JE KUNNEN LUISTEREN NAAR MENSEN.

Als je echt bouwdromen wilt waarmaken, moet je goed kunnen luisteren naar mensen. Maar ook kennis hebben van alle facetten in de bouw. Ik ben werkzaam geweest als calculator, werkvoorbereider en bouwkundig tekenaar. Tevens heb ik meerdere malen gesprekken gevoerd met gemeentes en hypotheekverstrekkers. Met al deze ervaringen en mijn afgeronde HBO opleiding bouwkunde sta ik klaar om ook uw bouwdromen waar te maken.

Teus van Meerveld (eigenaar)

Teus van Meerveld

TWM Bouwadvies is een bouwkundig ontwerpbureau voor: particulieren, zelfbouwers, bedrijven, architecten en aannemers. TWM Bouwadvies is opgericht in 2012 door ing. T.W.M. van Meerveld (Teus) en richt zich op de volgende werkzaamheden: ontwerp, bouwkundig tekenwerk, calculatie en bouwbegeleiding in de breedste zin van het woord.

ZO BEGELEIDEN WE:

  • Particulieren en bedrijven van begin tot eind tijdens het bouwproces.
  • Zelfbouwers en huizenzoekers tijdens de financiële haalbaarheid van hun woonwensen en als bouwkundige onderbouwing tijdens een hypotheek aanvraag.
  • Aannemers en zzp-ers bij alle bouwaspecten.

Vertrouwen en effectief samenwerken is voor ons de basis voor een goed resultaat. Een ontwerp moet aansluiten op uw wensen, gezinssamenstelling, leefomgeving en budget. Uw bouwplannen pakken we aan alsof het onze eigen bouwplannen zijn. Wij ontwerpen daarom met passie en betrokkenheid zonder het budget uit het oog te verliezen.

U KUNT OP ONS BOUWEN