CALCULATIE

WIJ HEBBEN VEEL ERVARING WAARDOOR WIJ U PRAKTISCHE BUDGETOPLOSSINGEN KUNNEN BIEDEN

AANNEMERS

Zeer betaalbare calculaties voor aannemers, bouwbedrijven en zzp-ers. Wij calculeren verbouw en nieuwbouw van woningen en bijgebouwen. Elke klant wil offertes zien. Dat kost u veel tijd. Wij nemen dit graag uit handen zodat u meer tijd overhoudt voor werkvoorbereiding en de organisatie van uw bedrijf. We hebben veel ervaring in calculeren en hebben meerdere bedrijven als opdrachtgevers. Omdat wij kantoor aan huis hebben en een jong bedrijf zonder personeel zijn, hanteren wij een zeer betaalbaar tarief. Meer weten? Aarzel niet, neem vrijblijvend contact met ons op.

PARTICULIEREN

Wat zijn de kosten voor het verbouwen of nieuw bouwen van uw woning of bijgebouw? Wilt u een overkapping, dakkapel of opbouw? Wilt u een villa of bedrijfspand? Wij maken een ontwerp naar uw wensen met bijbehorende kostenindicatie. Zodat u weet of uw wensen financieel haalbaar zijn. U hoeft dus niet eerst naar een dure architect en aannemer. Bij TWM Bouwadvies heeft u één aanspreekpunt voor ontwerp en kostenindicatie.

ZELFBOUWERS

Wilt u, uw woning zelf bouwen of verbouwen? Of misschien een garage, overkapping of dakkapel? Maar weet u niet of dit financieel haalbaar is? Wij maken een schetsontwerp met bijbehorende begroting waarin u aan kan geven welke werkzaamheden u zelf gaat uitvoeren. Aan de hand van deze kostenberekening kunt u overwegen of de (ver)bouw van u woning of bijgebouw haalbaar is. Het ontwerp en bij behorende kostenindicatie kunt u prima gebruiken als onderbouwing voor het aanvragen van een hypotheek.

ARCHITECTEN

Elk bouwproject begint met een ontwerp. Vervolgens is het zaak de financiële mogelijkheden van dit ontwerp te onderzoeken en op een rij te zetten. Wij zorgen voor de financiële onderbouwing van uw ontwerp.

HYPOTHEEK NODIG? BOUWKOSTEN INDICATIE VOOR BANK / HYPOTHEEK BINNEN 1 WEEK!

Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? En wilt u een woning bouwen of aanpassen aan uw wensen en/of eisen van deze tijd? Wij bekijken met u of dit financieel haalbaar is. Wij geven advies op het gebied van bouwmogelijkheden, ontwerp en de bijbehorende kosten. We luisteren goed naar uw wensen, hebben veel ervaring op de werkvloer en kunnen daardoor praktische budgetoplossingen bieden.

U ontvangt van ons een gedetailleerd en goed onderbouwde bouwkosten calculatie voor uw bank of hypotheekverstrekker.

U KUNT OP ONS REKENEN