BOUWONTWERP STAPPENPLAN

UW BOUWPLANNEN PAKKEN WE AAN ALSOF HET ONZE EIGEN BOUWPLANNEN ZIJN!

1

UW WENSEN…

Wij komen bij voorkeur bij u langs op locatie en bespreken uw woonwensen, ideeën en budget. We stellen veel vragen over uw persoonlijke smaak, gezinssamenstelling, omgeving en nog veel meer. Alleen zo krijgen we een goed beeld bij wat u in gedachte heeft. Er moet een klik zijn. Daarnaast komen er ook praktische zaken aan bod als vergunningen, budget en honorarium. Zodat u weet waar u aan toe bent.

2

HET BOUWONTWERP…

Met alle gegevens die tijdens ons kennismakingsgesprek aan bod kwamen, presenteren we een voorlopig bouwontwerp met duidelijke schetstekeningen. Zodat u meteen een goed beeld heeft. Dit bouwontwerp voldoet aan de eisen van de bouwregelgeving en is afgestemd met het bestemmingsplan. Na een periode van overleg en ontwerpen is het definitieve bouwontwerp een feit. Dit ontwerp moet wat ons betreft het ontwerp zijn waar u echt enthousiast over bent. En waarin wij zorgdragen voor de praktische zaken en oplossingen passend binnen uw budget. Zodat uw droomhuis een comfortabel thuis wordt.

3

HET TEKENONTWERP…

Wij hebben ervaring op alle lagen van de werkvloer in de bouw. Daarom weten we als geen ander; Voor een goede voortgang tijdens het bouwproces, passend binnen uw budget zijn gedetailleerde bouwtekeningen en een goede werkomschrijving noodzakelijk. Dat is ons doel! Want we willen voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

4

DE BOUWCALCULATIE…

Aan de hand van de gedetailleerde bouwtekening maken wij een uitgebreide kostenindicatie. Zodat u weet waar u aan toe bent en of uw wensen haalbaar zijn. Deze gedetailleerde bouwkostenbegroting helpt u bij het verkrijgen van een hypotheek.

5

VERGUNNINGSAANVRAAG…

Het aanvragen van vergunningen levert nogal eens kopzorgen op. Met onze ervaringen bij gemeente en overheid houden we de vaart erin. Wij zorgen voor gedetailleerde tekeningen en een duidelijke communicatie.

6

BOUWBEGELEIDING…

Goede bouwbegeleiding is belangrijk. Het voorkomt meerwerk, hogere bouwkosten en een langere (ver)bouwtijd. Wij kijken mee. Bijvoorbeeld bij de bestelling van bouwmaterialen en sturen bij waar nodig is. Ons doel: Bouwbegeleiding die zichzelf terugbetaald.